J3B3 Economics, S.L

L’any 2013 va néixer J3B3, una consultora especialitzada en el desenvolupament econòmic local i territorial. La filosofia de treball és la d’empresa en xarxa; ens adaptem a cada projecte de manera i el realitzem amb la màxima cura..

L’equip l’integrem un conjunt de professionals multidisciplinars amb una àmplia experiència en la realització d’estudis i projectes. A tal efecte, el nostre col·lectiu el formem economistes, sociòlegs, geogràfs, estadístes, politòlegs, dissenyadors gràfics i programadors informàtics.

A banda, realitzem un conjunt d’investigacions en el camp de les ciències socials, amb l’afany de conèixer millor la realitat que ens envolta. La recerca que fem, sense ànim de lucre, i íntegrament autofinançada per nosaltres, es mou sempre dins l’àmbit de l’impacte de les tecnologies de la informació i la comunicació en la societat en la que vivim.

Les nostres marques

J3B3: Des d’aquí desenvolupem projectes de qualsevol índole, totes dins el marc de la millora de les ciutats, ja sigui en temes d’habitatge, de promoció econòmica o dins l’àmbit de les smart cities.

The Riteil: Aquest és el paraigüa de tots els treballs que fem en l’àmbit del comerç urbà i del retail; del qual tenim un metodologia pròpia i contrastada.

Franquícies.cat: En el seu dia vam engegar el portal per a la expansió de marques franquiciadores en territori català. Actualment, la marca està registrada i és un dels portals d’internet de referència del sector.

Econotics.com: Aquest espai és el nostre petit laboratori – repositori – on testegem la majoria dels nostres projectes que requereixen de programació informàtica i d’explotació de mineria de dades.